Uitgaan

Een bioscoopje pikken, een theatervoorstelling bezoeken, lekker uit eten gaan, of een drankje in een café of discotheek. In Drachten en omgeving kan het allemaal.

Een avondje film?
Het kan in de Bios in het centrum van Drachten. Kijk op de website van de BIOS voor het actuele filmaanbod en meer informatie.

 

Schouwburg De Lawei
Geniet van een theatervoorstelling in schouwburg De Lawei. Deze bruisende schouwburg weet al meer dan 50 jaar groten namen naar Drachten te halen. Ga naar lawei.nl voor meer informatie.

 

Poppodium Iduna
Iduna haalt elke week live muziek uit binnen- en buitenland naar Drachten.  Bekijk de website van Iduna voor meer informatie en het programma.

 

 

Stappen
De hele nacht op stap of lekker een biertje aan de bar? De Noord- en ZuidKade in Drachten is van alle markten thuis. Hier vindt u diverse (grand-)cafe's en bruine kroegen. Natuurlijk kan er ook gedanst worden!


Eten en drinken
Van eetcafé tot sterrenrestaurant, van Italiaan tot Chinees, ook op culinair gebied heeft Drachten van alles te bieden. Kijk bij Zoek & Vind op deze website voor een overzicht van alle restaurants in Drachten en omgeving.

Drachten in 2 minuten

Drachten in 2 minuten

Bekijk een impressie van Drachten en omgeving. Meer video’s kunt u bekijken op ons

Omgevingsontdekker

Omgevingsontdekker

Zoek en vind eenvoudig alle hotels, restaurants, musea, cafe’s, bedrijven en meer!

Bedrijvenindex Drachten

Bedrijvenindex Drachten

Een overzicht van alle toeristische bedrijven en ondernemers in Drachten.

Threesome